Tre tips til at arbejde med præstationsangst

by | Mar 30, 2022

Caroline Manon er performance coach på Performance Academy, hvor hun sammen med sine klienter ikke bare arbejder med stemmetræning, også deres personlige udvikling.

Hun står også i spidsen Den kreative pause, det første forløb på Performance Academy of Business, som virksomheder kan sende deres medarbejdere på. Her arbejder Caroline i sine sessions med de mange facetter af det at præstere. Og angsten ved det.

Her giver hun tre råd til, hvordan man selv kan begynde at arbejde med sin præstationsangst:

1) Accept. Hvis du er nervøs, så giv dig selv lov til at være det. Hvis man har en bestemt følelse i sin krop, må man først og fremmest acceptere, at man har den.

2) Giv dig selv omsorg, og ros dig selv i mikrosituationer gennem dagen. Hvis du begynder at dømme dig selv for at være nervøs, så låser du mentalt og fysisk i din krop. Derfor skal du anerkende din nervøsitet.

3) Tilgiv dig selv, når tingene ikke går, som du forventer. Evaluér kort med dig selv, hvad der der gik anderledes end forventet og slip det så, og kom videre. Hvis du har svært ved at slippe det, der måtte være sket, så accepter, at følelsen er i kroppen, selvom du skal videre til noget andet. Det er bare en følelse.

Er du interesseret i en gratis session med Caroline? Så læs mere her.

Relaterede indlæg