TaleTræning

Aktiver din stemme og øg din tilstedeværelse gennem vores forløb, designet til at forbedre dine kommende møder, samtaler og præsentationer.

Forløbet med vores stemme- og talecoach tager afsæt i dine specifikke
mål.

Vores fokusområder er:

Stemmen

Stemmen afslører hvilken følelsesmæssig tilstand, du er i. Men den tilstand, du er i, er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med, hvem du er. Derfor vil du få redskaber til at kunne styre din stemme uanset, hvilken situation du befinder dig i.

Artikulation

Artikulation og frembringelse af tale er i centrum. Dit sprog og den måde, du formidler det, forbedres, og du vil samtidig opleve at kunne tale længere tid uden at blive træt i strube- og halsmusklerne.

Tilstedeværelse

At kommunikere tilstedeværelse og at få indflydelse er vigtige forretningskompetencer. De giver dig selvtillid til at udtrykke din personlighed og vise dit autentiske jeg. På den måde opnår du respekt og tillid hos dine kollegaer.

Åndedrætsteknik

Vores stemme har brug for den rette luftbalance for, at alle musklerne involveret i åndedrættet kan udføre deres fint koordinerede samspil. Ligesom alle andre muskler i kroppen kan åndedrætsmuskulaturen trænes. Vi øger vores lungekapacitet, opnår et friere åndedræt og bliver i stand til at styre stemmen.

Selvtillid i samtalen

Opbyg relationer, tillid og bliv bedre til at netværke. Når du forbedrer din evne til samtale og dialog, opbygger du stærkere relationer.

Levende introduktioner

Du lærer at improvisere i samtalerne, at finde din stemmes naturlige toneleje og at tilpasse det den enkelte situation. På den måde fremstår du mere levende.

Det får du
blandt andet

En forstærket stemme

Du vil opnå at tale med gennemslagskraft og blive hørt gennem en stærkere og mere fleksibel stemme, som du vil kunne bruge i kommende samtaler, møder og præsentationer.

Kontrol over samtaler

Du vil lære både at tage og give plads til andre i samtaler. Du vil få mere klarhed og kontrol i din daglige kommunikation, både professionelt og privat.

Medfølelse og klarhed

Ved at opnå bevidsthed om stemmens forskellige tonelejer og virkemidlerne af disse, vil du blive i stand til i dialoger med fx dine kollegaer at kommunikere medfølelse samtidig med, at dit budskab går klart igennem.

Stærke præsentationer

Vi hjælper dig, så du kan kommunikere med kraftfuld tilstedeværelse i dine præsentationer og introduktioner på arbejdet, i møder og med mennesker.

Caroline

Mød din nye tale- og stemmecoach

Gennem arbejdet med krop, stemme og sind kan Anette hjælpe dig til at finde dit fulde potentiale, så du kan bruge det i hverdagen.

Mød din nye tale- og stemmecoach

Frederikke har fokus på gennem arbejdet med krop og stemme at give dig de nødvendige redskaber til at komme ud over scenekanten og brænde igennem med dit budskab.

Caroline

Kunderne siger

  • Jeg startede et forløb hos PAOB grundet en halsoperation. Efter operationen kunne jeg mærke, at jeg brugte stemmen anderledes og mere anstrengt, så jeg håbede, at jeg med dette forløb kunne få teknikker og værktøjer til at styre stemmen selv, i stedet for at blive styret af den. Mine sessions med Frederikke haft en dybde og intensitet, som har været spændende og givet mig lyst til at fortsætte træningen lidt endnu, bare for at se hvor det fører os hen. Jeg kan varmt anbefale Frederikke Bohr og PAOB.


  • Taler du dig hæs? Knækker stemmen, eller taler du fra halsen og op? Så giv dig selv den gave at blive venner med at bruge din stemme rigtigt. Fuldt ud. Hos Frederikke Bohr er du i de bedste hænder. Her får du ikke bare en lille vejrtrækningsøvelse eller et staldtip om at stramme mavemusklerne. Forløbet hos Frederikke Bohr er personligt og professionelt og giver dig mulighed for at komme tilbage til en sund brug af din stemme. Både når du taler, synger, råber eller blot hvisker stille. Stor anbefaling herfra!


Til virksomheden

Vores forløb i taletræning starter med en fortrolig dialog mellem kunde og stemmecoach, hvor der etableres et tillidsforhold, en forventningsafstemning og en plan baseret på personlige udviklingsønsker. Det vil være nødvendigt med en møderække af en vis varighed for at dels etablere det fortrolige rum og dels gennemføre den nødvendige træning. Typisk vil 5-15 sessioner af ca. én times varighed skabe en betydelig værdi og positiv forandring.
Den konkrete taletræning vil være en kombination af flere teknikker. Dialog, stemmetræning, tone of voice, vejrtrækning, tempo, volumen, timing, eventuelt sang, kropssprog, ansigtsudtryk, håndtering af en tale, oplæsning, fastholdelse af en tilhørerkreds, mødeteknikker eller andet, der måtte være behov for.

Som virksomhed kan I forbedre jeres kommunikation og
taleevnerne ved at tilbyde jeres medarbejder et forløb i taletræning

Why

At kommunikere tilstedeværelse og få indflydelse er vigtige forretningskompetencer. De giver dig selvtillid til at udtrykke din personlighed og vinde tillid og respekt fra kolleger. Vores træning giver praktiske teknikker til at overvinde hæmninger i hverdagssituationer.

Vi bryder de dårlig vaner, der hæmmer din performance og stemme. Få dine idéer og budskaber mere klart igennem med den rette taletræning og de rette taleteknikker. Gode ​​idéer og tanker bliver mere levende med den rigtige levering – og ligesom ethvert andet muskel i kroppen, kan din stemme trænes til at forbedre ydeevne, selvtillid og gøre dig i stand til at få dine budskaber og idéer til virkelighed. 
Bedre møder og samtaler
Bedre budskaber og dialog
Bruge stemme mere effektivt
Øget klarhed i jeres kommunikation

Lyder det somnoget for jer?

For yderligere information, priser mm. er
I mere end velkomne til at bestille et
opkald herunder.