ProfessionelStemmetræningDin stemme er dit visitkort

I et forløb, skræddersyet ud fra dine behov, kommer du til at arbejde med de redskaber, som du har brug for at træne for at trænge igennem hvor som helst.  

Forløbet med vores stemmecoach tager afsæt i dine specifikke mål.

Vores fokusområder er:

Stemmeteknik

Uden stemmen har vi kun kropssproget som udtryksmiddel – som små børn, der ikke kan tale endnu. En styrket og trænet stemme er essentiel for, at du kan udtrykke dig frit, men også for, at du kan fange dine tilhørere og lade dem forstå dit budskab.

Åndedræt og afspænding

Ingen lyd uden luft. Derfor får du viden om åndedrættet og de muskler, der hjælper dig med at trække vejret. Ligesom alle andre muskler kan åndedrætsmuskulaturen trænes, så vi får bedre kontrol over luften og dermed stemmen. 

Øget bevidsthed

Når du beskæftiger dig med stemmen og åndedrættet, vil du begynde at mærke din krop og lære den at kende på nye måder. Hvilket betyder, at du efterhånden vil kunne bruge din stemme og krop, som du ønsker, og også passe bedre på dem.

Hørelære

Det er vigtigt, at vi også træner vores ører, når vi arbejder med stemmen. I takt med, at du træner dine ører og lærer din stemme bedre at kende, vil du blive i stand til at opfange flere nuancer i din egen og andres stemme og variere dit toneleje efter ønske og behov. 

Det får du
blandt andet

Træng igennem

Du bliver styrket i at indtage hverdagens scene, fysiske såvel som digitale. Samspillet mellem din krop og din stemme er afgørende for at formidle det, du gerne vil ud med. Vi giver dig både små og store øvelser, og bruger du minimum fem minutter hver dag på dem, kan din stemme rykke sig milevidt på bare én måned.

Sundere åndedræt

Du kommer i bedre kontakt med dit åndedræt, så du ved, hvad du skal gøre, når åndedrætsmuskulaturen trækker sig sammen. Vores stemmecoach klæder dig på med vejrtrækningsøvelser og hjælper dig med at mærke, hvor åndedrættets muskler sidder.

Styrket kommunikation

Sammen sørger vi for, at din stemme ikke hæmmer dit budskab.. Du vil opleve en bedre sammenhæng mellem den du er, og den du gerne vil opfattes som, hvilket har til formål at styrke dig, som privat person og professionel.

Gyldne ører

Du bliver i stand til at høre flere nuancer i både din egen og andres stemmer. På den måde ved du, hvornår din stemme svigter dig, og hvor du skal lede den hen. Det gør vi bl.a. i fællesskab ved at lytte til musik og forsøge at skille tonerne fra hinanden.

Tag et kig på rækken af tilfredse kunder og partnere

Referencer

Caroline

Mød din nye

stemmecoach

Gennem arbejdet med krop, stemme og sind, kan Anette hjælpe dig med at finde dit fulde potentiale, så du kan bruge det i din hverdag

Mød din nye

stemmecoach

Frederikke har fokus på gennem arbejdet med krop og stemme at give dig de nødvendige redskaber til at komme ud over scenekanten og brænde igennem med dit budskab

Caroline

Kunderne siger

  • Det er som om, jeg fik nøglen til at låse mig op med musik. Den mest dyrebare lektie, jeg har lært med Caroline, er, at have modet til at slappe af og være mig selv. Som en konsekvens ændrede min måde at se tingene på i det virkelige liv sig også. Faktisk har jeg indset, at jeg har brugt meget tid på at prøve at imponere andre istedet for at fokusere på kernen i de opgaver der skal løses. Den indsigt bruger jeg også i mit arbejde som læge.

  • Jeg syntes Caroline som jeg var inde hos, var meget jordnær, man følte sig tryk i hendes selvskab, og da det var en meget grænse overskridende ting for mig, var det rigtig rart at føle sig tryk i rummet og i hendes selskab.

Til virksomheden

Vores stemmetræning starter med en fortrolig dialog mellem kunde og en stemmecoach, hvor der etableres et tillidsforhold, en forventningsafstemning og en plan baseret på personlige udviklingsønsker. Det vil være nødvendigt med en møderække af en vis varighed for dels at etablere det fortrolige rum, dels gennemføre den nødvendige træning. Typisk vil 3-15 sessioner af ca. én times varighed skabe en betydelig værdi og positiv forandring for din stemme.
Den konkrete stemmetræning vil være en kombination af flere stemmeteknikker. Dialog, stemmetræning, åndedrætsstøtte, tone of voice, vejrtrækning, sangteknik, tempo, volumen, timing, sang, kroppen, ansigtsudtryk, håndtering af en tale, oplæsning, fastholdelse af en tilhører kreds, mødeteknikker eller andet der måtte være behov for.

Som virksomhed kan I forbedre det mentale arbejdsmiljø og
skabe mere gennemslagskraft ved at tilbyde jeres medarbejder stemmetræning

Why

Øget selvtillid og gennemslagskraft er nøgleord i stemmetræning. En investering i stemmetræning giver dine medarbejdere øget lyst til at deltage i debatter, stå på scenen og tage ordet til møder.

Ord udgør faktisk kun 7 procent af vores kommunikation. Tonelejet står for 38 procent, mens 55 procent af vores kommunikation kommer til udtryk gennem kropssproget. Derfor arbejder vi med helheden i vores stemmetræningsforløb og fokuserer på stemmens samspil med kroppen. En vigtig komponent i stemmetræning er vejrtrækning, der har indflydelse på både stress og stemmens konstruktion. Anvendelsen af stemmen er afgørende for den optimale dialog; er det den autoritære, passionerede eller afslappede personlighed, der taler? Den rette stemmeføring er dine medarbejderes vigtigste redskab den daglige kommunikation og har positive effekter som:

Øget gennemslagskraft
Skarpere præsentationer
Bedre videomøder
Større tilfredshed med kommunikationen

Lyder det somnoget for jer?

For yderligere information, priser mm. er
I mere end velkomne til at bestille et
opkald herunder.