Personlig
gennemslagskraft

Et personligt forløb hvor du, sammen med en performancecoach, bliver bedre til at brænde igennem til møder, oplæg og i samtaler.

Forløbet med vores performance
coach tager afsæt i dine specifikke
mål. Vores fokusområder er:

Energi

Energien i rummet har stor betydning for, hvordan vi skal agere for at opnå gennemslagskraft, og det er derfor vigtigt at kunne aflæse energien. Er det en stram eller løs energi? På den måde undgår du et mismatch mellem din egen og andres.

Anerkendelse

Folk har brug for at blive bekræftet i deres eget selvbillede. Gennem åbne spørgsmål arbejder vi med at få dig til at reflektere over din egen værdi. Når du først har anerkendt den, kan du blive bevidst om, hvordan du fortjener at blive mødt.

Grounding

Vi arbejder med at opnå en følelse af at være groundet i din krop og stemme. Man er nødt til at hvile i sig selv, finde ro i sig selv, hvis ens budskaber og meninger skal virke troværdige. Hvis du ikke selv tror på det, gør andre heller ikke.

Øjenkontakt

At bevare øjenkontakten handler ikke kun om blikket, det det skal også forstås mere generelt som at turde være til stede i et rum, der kan være sårbart og intimt. Derfor er det også vigtigt at identificere stemningen og kende grænserne. 

Det får du
blandt andet

Selvbevidsthed

Du er nødt til at mærke dig selv, før andre kan gøre det. Hvor går dine grænser, og hvad er du værd? Vi hjælper dig med at blive bevidst om det, så du finder den ro, der skal til for at brænde igennem til møder, foredrag eller i samtaler.

Kontrol

Det er naturligt at ønske sig at være i kontrol over andres opfattelse af en, når man gerne vil brænde igennem. Men den bedste kontrol er faktisk at kende balancen mellem, hvornår vi skal give slip, og hvornår vi skal være i kontrol. Og den balance finder vi sammen. 

Autenticitet

At opnå en personlig gennemslagskraft er også at være autentisk – at fremstå autentisk. Den opstår bl.a. ved at tale fra et dybere sted i kroppen, og det er noget af det, vi hjælper dig med at nå ned til.

Din egen stemme

Gennem dette forløb vil du opleve at finde “din egen stemme”. Der er ikke én rigtig stemme, det handler om at finde en, man hviler i og samtidig brænder igennem med. Det handler om det sagte ord – tonelejet – og samtidig det usagte. Pauser i talen kan drage publikum lige så meget.

Caroline

Mød din nye performance coach

Anette har fokus på, hvordan adfærd i stemme, åndedræt og kropssprog optimeres i alle former for formidling og kommunikation. 

Caroline Manon

I sin tilgang er det vigtigste for Caroline at skabe et 100 % trygt og fortroligt rum, hvor der er mulighed for samtalen, at eksperimentere, “fejle” og udvikle sig. Caroline er drevet af at forstå dine behov, og hvad der eventuelt skaber modstand i dit liv for at komme derhen. Derfor er det en fordel, hvis du i Carolines timer tør at dele dine styrker og forhindringer, da det vil skabe grobund for større udvikling.

 • Professionel sangerinde
 • Certificeret i Coaching og Konflikthåndtering ved Ledernes Kompetencecenter
 • Kandidat i Performance-Design og Virksomhedsstudier - Speciale: "Hvad betyder Industri 4.0 for vores hverdags-performance i virksomhederne?"
 • PA til Direktør i TechBBQ (Internationalt event med fokus på udviklingling af det nordiske start up økosystem)
 • Træner i Performance teknik for CEO's i Serie A start-ups
 • Bachelor i Filosofi & Performance-Design
 • Diplom fra CEPOS Akademi i "free market theory"
 • Mentor i det internationale kvindenetværk 'Inspired Women Lead'
 • Design thinking and innovation Stanford University
 • Instruktørassistent, Nikolaj Cederholm ved Verdenspremieren på Beatles teaterkoncert mm.
 • Instruktørassistent Det Kongelige Teater, store scene
 • Akademiet for Musik, Dans og Scenekunst

Lyder det somnoget for dig?

Så kan du få en gratis prøvesession.
Tryk på linket herunder og find en tid, som passer dig.