Stemmecoach

Mød vores coach

Morten Nitschky

Morten har fokus på at skabe kontakt, tillid og udvikling – mellem mennesker, mellem leder og ansatte og mellem performer og publikum. 

Med sin baggrund i musikkens verden og uddannelse ved Det Rytmiske Musikkonservatorium, ved Morten i den grad, hvad det vil sige at bruge sig selv som performer. I sin coaching lægger Morten derfor særligt vægt på, hvordan man kan bruge performance som redskab i forskellige arbejds- og livssituationer.

Morten har desuden en master i ledelse og en certificering som coach med speciale i protreptisk coaching og transformational systemic teamcoaching. Her tager Morten bl.a. udgangspunkt i, hvordan vi som mennesker kan øge bevidstheden om vores egne grundværdier, så vi kan forme vores dagligdag og arbejdsliv ud fra det vi drives af. Endvidere har Morten stor erfaring med udviklingen af medarbejdergrupper og andre teams, der søger fælles retning.

Hos Morten finder du en tryg og professionel atmosfære, der skaber grobund for, at du kan arbejde med lige netop de udfordringer, der står i vejen for din videre udvikling og dit store potentiale.

Morten stor erfaring med udviklingen af medarbejdergrupper og andre teams, der søger fælles retning.

Integritet

Morten prioriterer ærlighed og gennemsigtighed i alle sine handlinger, og forventer det samme af dem omkring ham. 

Samarbejdsvilje

Morten tror på kraften i teamwork. Han værdsætter og lytter til input fra alle, hvilket skaber en inkluderende atmosfære, hvor alle føler sig hørt.

Nysgerrighed

Med en konstant trang til at lære og forstå, søger Morten altid efter nye perspektiver og tilgange, som kan berige hans arbejde og relationer.

 

Resultatorienteret

Uanset udfordringens størrelse arbejder Morten målrettet og dedikeret for at sikre, at der opnås konkrete og meningsfulde resultater.

Anette Nørgaard
Caroline

Morten hjælper dig med at bevare motivationen, så processen bliver både kreativ, sjov og udfordrende.

Her kan du læse mere om Morten’s erfaringer og se hendes CV

Morten’s CV

Sekretariatsleder, Cisv danmark

2021-2022

Sekretariatsleder, CBS students, Frederiksberg

2019-2020

Leder, Familiecenteret Kernen,Herlev kommune

2011-2019

Forstander, Nærumgård,Københavns kommune

2009-2011

Det siger kunderne om forløbet
med Morten

Tag ikke bare vores ord for det – se hvad vores kunder siger

Kunderne siger

Få en gratisprøvesession