Stemmecoach

Mød vores coach

Frederikke Bohr

Frederikke har fokus på, gennem arbejdet med krop og stemme, at give dig de nødvendige redskaber til at komme ud over scenekanten og brænde igennem med dit budskab.

Frederikke har de sidste 20 år arbejdet med stemmer, og hun bruger sin store erfaring til at hjælpe kunderne med at opnå deres fulde potentiale.

Netop at komme ud over scenekanten og brænde igennem er noget Frederikke har beskæftiget sig med gennem mange år som sangerinde, sangskriver og artist i front.

Det at stå over for et publikum – hvad enten vi taler eller synger – og få folk til at lytte er en kunstart. Men en kunst vi kan lære at mestre. Kommunikation, dialog og kropssprog er derfor noget, Frederikke har særligt fokus på. 

I sin coaching har hun fokus på at give dig nye indsigter og perspektiver, at øge din bevidsthed, så du lærer dig selv og dine behov at kende på et dybere plan, og på at hjælpe dig til at finde ind til kernen i dine mål og drømme.

At arbejde med stemme og krop, bryde mønstre og lave varige forandringer kræver motivation, tid og tålmodighed

Ro, nærvær og energi

Kom fra hovedet “ned” i kroppen og få åbnet op for åndedrættet. Lær din unikke stemme at kende og mærk (og hør) den folde sig ud. Træn dine ører og din bevidsthed – bare ved at være til stede i nuet med din krop og stemme og skabe lyd. 

Målet og vejen derhen

Træn din evne til at sætte ord på og definere dine mål, både privat og professionelt, og lær, hvordan vejen derhen kan blive kreativ, sjov og lærerig.

Forbedret kommunikation og dialog

Ved både at lære, hvordan du giver udtryk for dine egne behov, og hvordan du aktivt lytter til andres, vil du stå stærkere i dig selv og samtidig styrke dine kommunikationsevner. 

 

Ud over scenekanten

Lær at brænde igennem med dit budskab, og lær hvordan du fanger folks opmærksomhed og får dem til at lytte, fx når du holder foredrag/oplæg/taler.

Anette Nørgaard
Caroline

Frederikke hjælper dig med at bevare motivationen, så processen bliver både kreativ, sjov og udfordrende.

Her kan du læse mere om Frederikkes erfaringer og se hendes CV

Frederikkes CV

Life- and business coach (individuel- & teamcoaching)Sofia Manning

2022

Cand.musRytmisk Musikkonservatorium

2010-2015

Performance studiesBerklee College of Music (Boston, US)

2012-2013

Frontsangerinde og sangskriver i egne projekter"FÉ" og "Frederikke Bohr"

2009-

Det siger kunderne om forløbet
med Frederikke

Tag ikke bare vores ord for det – se hvad vores kunder siger

Kunderne siger

 • Generelt et rigtig godt forløb. Utrolig glad for den personlige sammensætning og den omstillingsparathed, der har været efter behov. God løbende feedback fra underviser, så man har kunnet “rette ind”.


 • Frederikke har en helt særlig evne til at skabe et trygt rum, hvor alt kan siges og snakkes om. Hun er enormt menneskelig, tolerant og dygtig til at se, hvilken retning samtalen bevæger sig, og hvor hun skal tage fat. Ydermere har jeg følt mig godt taget imod og ført i den rigtige retning, når jeg har været i tvivl om, hvilken vej jeg gerne selv ville gå. Der har samtidig også været tid til refleksion over egne tanker, spørgsmål og svar. Jeg vil på mit allerkraftigste anbefale Frederikke, hvis man ønsker en coach. Hun brænder for sine klienter og går med dem! Hendes oprigtighed, autencitet og hjertevarme smitter af, når man sidder til en session med hende.


 • Den bedste investering: Frederikke Bohr har den unikke kombination af smittende begejstring og dyb professionel faglighed, som giver en stor tryghed i arbejdet med noget så intimt som vores stemme og måden, vi bruger den på. Forløbet hos Frederikke henover foråret og forsommeren har været både meget udfordrende og berigende, da hun med humør og glimt i øjet evner at holde fokus på det, der er svært.


 • Et professionelt og kærligt spark bagi: Frederikke Bohr har gennem undervisning, stemme- og afspændingsøvelser og coaching gjort mig meget bedre til - og mere tryg ved - at stå på en scene og præsentere og interviewe. Det fokuserede forløb - cirka en gang om ugen - har givet mig værdifulde værktøjer og (selv)indsigt og flyttet mig til et helt nyt sted. Jeg glæder mig vildt meget til at stå på scenen igen.


 • Jeg har gået i et forløb hos Frederikke, der skulle lære mig at få styr på stemmen og kroppen, når jeg skal undervise eller holde oplæg. Jeg fik meget mere end det! Jeg har opnået mod og selvtillid, fået gode konkrete teknikker til at brænde igennem med mine budskaber og til at forberede mig langt bedre, end jeg troede, at jeg behøvede. Både ved at øve mine "taler" og ved at træne vejrtrækning, stemme og strække ud. Det har givet mig et helt andet perspektiv på, hvad det vil sige sig at forberede sig. Frederikke er både klog, tålmodig og generøs og har også coachet mig i perioden, blandt ved at lære mig at planlægge mine opgaver bedre og styre nervøsitet.


 • Fantastic experience contributing both to personal and professional development. It exceeded my expectations.


 • Personligt og professionelt- Performance Academy er en positiv oplevelse: Jeg havde aldrig hørt om Performance Academy, da jeg blev indbudt til en prøvesession hos Frederikke, hvilket gav mig lyst til at købe et forløb på 5 gange. Frederikke er dygtig til at hjælpe med at sætte struktur på tingene, og fornemmer fint, hvad mit behov har været for at skabe overblik og komme tættere på at omsætte teori til praksis for mig i min proces. Herudover har jeg oplevet en stor tryghed i sessionen og givet mig i kast med ting, som jeg ellers ikke ville have udforsket - takket være Frederikkes behagelige og rolige væsen med stor empati. Jeg har glædet mig til hver eneste gang, og vi har grinet sammen undervejs! Jeg kommer meget gerne tilbage, og giver min bedste anbefaling til PA og Frederikke!


 • Personligt tilrettelagt forløb: Under forløbet var Frederikke meget hjælpsom og god til at tilpasse vores sessioner efter mine behov. Jeg kan rigtig godt lide, når jeg har mulighed for at understøtte det jeg mærker i min krop med teori, og Frederikke har kunne forklare mig en masse. Samtidig har det også været fedt at understøtte teorien med øvelser. Jeg er blevet introduceret til en masse, som jeg kan bruge hjemme, og også øvelser, som har gjort mig klogere på mig selv og min stemmes potentiale. Det har været en øjenåbner at arbejde med en stemmecoach, fordi jeg har haft mulighed for at blive klogere på mine usikkerheder omkring min stemme og at forstå dem bedre. Det har gjort mig mindre usikker ved at tale i en forsamling, at sætte mere lyd på og at synge.


 • Jeg startede et forløb hos PAOB grundet en halsoperation. Efter operationen kunne jeg mærke, at jeg brugte stemmen anderledes og mere anstrengt, så jeg håbede, at jeg med dette forløb kunne få teknikker og værktøjer til at styre stemmen selv, i stedet for at blive styret af den. Mine sessions med Frederikke haft en dybde og intensitet, som har været spændende og givet mig lyst til at fortsætte træningen lidt endnu, bare for at se hvor det fører os hen. Jeg kan varmt anbefale Frederikke Bohr og PAOB.


 • Taler du dig hæs? Knækker stemmen, eller taler du fra halsen og op? Så giv dig selv den gave at blive venner med at bruge din stemme rigtigt. Fuldt ud. Hos Frederikke Bohr er du i de bedste hænder. Her får du ikke bare en lille vejrtrækningsøvelse eller et staldtip om at stramme mavemusklerne. Forløbet hos Frederikke Bohr er personligt og professionelt og giver dig mulighed for at komme tilbage til en sund brug af din stemme. Både når du taler, synger, råber eller blot hvisker stille. Stor anbefaling herfra!


 • Jeg har haft fornøjelsen af at have været i et forløb hos Frederikke der strakte sig over fire sessioner med udgangspunkt i de seks trin. Frederikke er meget præcis i sine iagttagelser og er god til at lade ens valg være åbne, samtidig med at man får hjælp til at blive skubbet i den rigtige retning. Hun har stor forståelse indenfor det kreative arbejde og kan også være kontant med et glimt i øjet, så man faktisk få rykket på nogle ting. De varmeste anbefalinger.


 • Jeg var meget tilfreds med min coaching hos Frederikke. Hun er utroligt nærværende og lyttende og god til at stille de rigtige spørgsmål. Hun kan varmt anbefales.


 • Frederikke er den bedste stemmecoach: Frederikke formår med det samme at skabe en tryg ramme og hendes imødekommende og varme væsen gør at det er nemt at “overgive” sig til processen. Samtidig er hun sjov og det er en stor hjælp til at få løsnet op i de lidt uvante øvelser 🙂 Hun får min varmeste anbefaling


Få en gratisprøvesession