Stemmecoach

Mød vores coach

Anette Nørgaard

Anette har fokus på, hvordan adfærd i stemme, åndedræt og kropssprog optimeres i alle former for formidling og kommunikation. 

Anette har i 25 år arbejdet med optimeringen af stemmen og menneskets kommunikationsadfærd i konkrete og praktiske løsninger.

Hun har boet i London og New York i sammenlagt 15 år og har klienter i USA, Japan, Indien og Danmark.

Hun har uddannelser som sanger, skuespiller og stemmecoach i rygsækken og har arbejdet både på, foran og bagved diverse scener og spillesteder i ind- og udland.

 

Anette brænder for talentudvikling og optimeringen af det potentiale, der ligger gemt i os alle sammen

Den levende stemme

Lær at “skrue op”. Find din “volumenknap” og få større gennemslagskraft med den rette funktionelle og effektive brug af din stemme og dit åndedræt.

Klar og tydelig

Lær kunsten at få folk til at lytte. Få styr på retorikken og de oratoriske greb, som alle gode formidlere bruger i store eller små forsamlinger.

Ro og selvsikkerhed

Find dit mod og få redskaber til at løsne din præstationsangst, så du kan trives i alle de roller, du skal tage ejerskab over på din arbejdsplads og i dit liv.

Trivsel, nærvær og effektivitet

Skab større trivsel og samhørighed. Udbyg dine lederevner ved at blive bedre til at lytte og møde medarbejdere eller sparringspartnere på deres banehalvdel.

Anette Nørgaard
Caroline
Anette har i 25 år arbejdet med optimeringen af stemmen og menneskets kommunikationsadfærd i konkrete og praktiske løsninger.
Her kan du læse mere om Anettes erfaringer og se hendes CV

Anettes CV

Forfatter The Vocal Paradox

2019-

‘The Vocal Paradox’ er udgivet i USA på engelsk (2019) og omhandler Anettes metode for talentudvikling, stemme- og performancetræning. Anette arbejder på en dansk udgave med forventet udgivelse i 2023.

CEO Northline Music

2014-2019

Selvstændig virksomhed i NYC inden for musikproduktion, talentudvikling, stemme- og performancetræning.

Co-Founder SATC

2009-2017

Anette startede sammen med andre Skandinaviske scenekunstnere ‘Scandinavian American Theater Company’ i New York. Udover arbejdet som udøvende og skabende kunstner på diverse produktioner, havde hun administrative roller som producent og projektleder.

Det siger kunderne om forløbet
med Anette

Tag ikke bare vores ord for det – se hvad vores kunder siger

Kunderne siger

  • Anette underviser med stort nærvær og stor empati. Hun ser hvor udfordringerne ligger og guider nænsomt igennem dem. Hos Anette har jeg gjort ting med min stemme, jeg slet ikke troede var mig muligt og jeg opdager nyt til hver undervisningsgang. Jeg har rykket mig ikke bare hvad angår sang men også hvad angår mod og selvtillid. Anette får mine aller varmeste anbefalinger.


  • Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Anette som stemmecoach til både sang og tale i New York, og vil anbefale hende til enhver der beskæftiger sig med sprog, stemme og sang. Anette er helt igennem professionel og engageret i sin undervisning. Hun er dedikeret og interesseret i sit arbejde og blir' ved at være nysgerrig. Hun har stor integritet, der er intet bullshit, og hun har en glæde ved arbejdet og en omhu som smitter. I de forløb jeg har haft med hende er hun blevet ved at gå til de steder hvor der skulle arbejdes, indtil jeg rykkede mig. Og uden at jeg løb sur i det på vejen. Hun har udfordret mig med helt klar sans for hvordan jeg lærer bedst og jeg har fået teknikker med mig som jeg har brugt siden, fordi de virker for mig. Jeg er sikker på hun kan rykke alle tættere på det flow og den frihed som man sandsynligvis leder efter når man opsøger en som hende. Jeg vil ikke et sekund tøve med at anbefale Anette.


  • Anette Nørgaard besidder den sjældne evne at kunne balancere imellem den praktiske analyse af stemmen, plus de øvelser der følger med, og den esoteriske forståelse af mennesket og dets følelsemæssige udfordringer. Dette gør hende til en uvurderlig stemmelærer. Jeg anbefaler hende til enhver der har brug for træning. Professionelle samt nybegyndere.


  • Positive: Communication, Professionalism, Quality, Value I have been learning with Anette for a while and I don't think I've found anyone who has taught me that takes the time to understand how i learn and work especially when it comes to just simple things like breaking down an explanation in a visual form or providing a reference that would bring comfort. Each lesson leaves me feeling optimistic and confident in what i can be doing if I'm not already doing it. From the first lesson from where i felt super under-confident she took the time to make me understand how i could grow step by step and slowly and surely i was able to do all the things i only dreamed of doing. She's one of the most underrated and excellent teachers out there and you would be lucky to work with her - it'll change your life! Her understanding of how singing works and how she explains it are so interesting and on the mark that each lesson you come away knowing more about singing no matter what level of a singer you might be


Få en gratisprøvesession