Banner

5 fordele ved at have en kreativ coach

by | Mar 30, 2022

I forløbet Den kreative pause er en del af pakken, at man får en kreativ coach. Gennem et forløb af kortere eller længere varighed – det varierer altid fra individ til individ – samarbejder man om at skabe en udvikling, der ikke kun handler om professionelle resultater.

Det er Performance Academy of Business’ egen performance coach Caroline Manon, man får fornøjelsen af. Og her giver hun fem fordele ved at have en kreativ coach.

1) En kreativ coach kan bruges til at skabe perspektiv eller hjælpe dig med at turde fastholde et synspunkt.

2) Træning i at forbinde krop og hoved gennem dialog og praktiske øvelser med stemmen og vejrtrækningen.

3) Du får et frirum til at teste ideer, drømme, tanker, og efter det er der mulighed for feedback eller hjælp til konkretisering.

4) Gennem dialog kan du og din kreative coach kognitivt identificere en problemstilling. Dernæst løsne op for den kropsligt gennem konkrete øvelser, som for eksempel stræk med kroppen, visualiseringer og stemmetræning. Kroppen husker og opbygger vaner over tid, og derfor er det vigtigt, at vi også arbejder kropsligt med at ændre vaner.

5) I en tid med mange skærme er ‘fordybelsen’ udfordret. Med en kreativ coach får du trænet fordybelsen. Når vi er fordybede, bliver vi mere kreative og opnår større tilfredsstillelse, fordi vi har været opslugt af noget uden afbrydelse, og det genererer et større fagligt og personligt overskud.

Lyder det som noget for dig eller din medarbejder? Så tilmeld dig lige her.

Relaterede indlæg